Odlična novica za tiste, ki ste pogrešali smučanje

Foto: David Jug Smučišče Kanin.
Foto: David Jug Smučišče Kanin.
Za željne spomladanske smuke, bodo v prihodnjih dneh spet zagnali naprave.
Oglej si celoten članek

Vlada ugotavlja, da so prenehali razlogi za začasno prepoved in omejitve javnega prevoza potnikov v Republiki Sloveniji, zato bo javni potniški promet v skladu s higienskimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje znova stekel jutri. 

Slovenija Od ponedeljka spet na avtobus in vlak

Ker se z odlokom dovoli tudi ponovno obratovanje žičniških naprav, s Kanina sporočajo, da bo pri njih mogoče smučati. Čeprav smo že krepko v maju, je na našem najvišje ležečem smučišču še vedno za dobre tri metre snega. 

Za željne spomladanske smuke, bodo v prihodnjih dneh tako spet zagnali naprave. O podrobnostih bodo obveščali v prihodnjih dneh, so še zapisali. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.