Odločitev bo padla v petek in nič prej

Foto: Žurnal24 Premier čaka na sestanek z Golobičem.
Predsednik vlade Borut Pahor zagotavlja, da z ministrom Golobičem sodeluje enako dobro kot z ostalimi ministri. Svojo odločitev pa bo sprejel šele po sestanku z njim.
Oglej si celoten članek
"Mislim, da je prav, da ima Golobič suvereno pravico, da sam najprej presodi," vztrajno odgovarja predsednik vlade Borut Pahor na novinarska vprašanja o mogočem odstopu ministra za visoko šolstvo Gregorja Golobiča. V petek bosta imela sestanek in šele nato bo Pahor sprejel svojo odločitev.

Pahor prav tako ni želel komentirati včeraj izražene podpore Gregorju Golobiču, ki jo je izrekel predsednik republike Danilo Türk. Dejal je le, da ne komentira Türkovih izjav, razen če te zadevajo njega.

Golobič razmišlja
Tudi Golobič vztraja, da bo svoje povedal šele v petek. Glede na njegove dosedanje izjave pa gre sklepati, da ministrskega stolčka ne bo zapustil, še manj pa mesto predsednika stranke Zares. Njeni člani so sicer v aferi Ultra odločno stopili na stran svojega predsednika.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.