Odpoklic kar treh bio izdelkov

Foto: uprava za varno hrano
Foto: uprava za varno hrano
Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obvešča o kar treh umikih proizvodov s trgovinskih polic. V vseh treh je nevarnost prisotnosti salmonele.
Oglej si celoten članek

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obvešča potrošnike, da podjetje DM drogerie markt izvaja odpoklic bio sezamovega semena zaradi suma na možnost prisotnosti salmonele, ki je bila odkrita v enem izmed vzorcev. Sporni so trije loti živila, vendar podjetje preventivno umika vso zalogo. Potrošnikom, ki so sporno živilo že kupili, svetujemo, da ga ne uživajo in da ga vrnejo na mesto prodaje, kjer jim bodo po zagotovilu podjetja vrnili kupnino.

Podjetje SPAR Slovenija medtem izvaja odpoklic bio sezamovega semena zaradi suma na možnost prisotnosti salmonele, ki je bila odkrita v enem izmed vzorcev. Sporna sta dva lota živila. Tudi v tem primeru naj kupci izdelek vrnejo.

Foto: uprava za varno hrano Bio sezam
Salmonela se lahko nahaja tudi v bio sezamovem semenu, ki ste ga lahko kupili v Muellerjevih drogerijah. Izdelek, svetuje Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, vrnite.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:49 15. September 2016.

    Spar, Muller in DM se imajo za "premium" prodajalce, prodajajo pa neužitno bio hrano.

  • 15:03 14. September 2016.

    Ali jo ješ ?

  • 14:51 14. September 2016.

    saj je nafta tudi bio

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.