Odprl jeklenki in grozil

Foto: Žurnal24 Moškega so policisti prijeli še pravi čas. (Foto: Barbara Leskovar)
V Tržiču se je popoldan odvijala drama. Stanovalec je sosedom grozil z razstrelitvijo jeklenk. Iz dveh jeklenk uhajal plin, k sreči se je vse končalo brez eksplozije.
Oglej si celoten članek

Policiste so na kraj dogodka v Čevljarski ulici poklicali okoli 15.30 zaradi prijave kršitve javnega reda in miru, je za Žurnal24 povedal tiskovni predstavnik PU Kranj Leon Keder. Možje postave so v večstanovanjskem objektu naleteli na 59-letnega stanovalca, ki je grozil, da bo razstrelil plinsko bombo. Policisti so objekt evakuirali, moški pa je čez eno uro sam prišel iz stanovanja, nakar so ga policisti prijeli.

Gasilci so v stanovanju našli dve plinski jeklenki, iz katerih je uhajal plin, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS. Objekt so prezračili, tako da so se stanovalci lahko vrnili v stanovanja. Policisti še vedno zbirajo informacije o okoliščinah, neuradno pa naj bi se moški sprl s sosedi, smo izvedeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.