Slovenija
51 ogledov

Odprl jeklenki in grozil

Moškega so policisti prijeli še pravi čas. (Foto: Barbara Leskovar) Žurnal24 main
V Tržiču se je popoldan odvijala drama. Stanovalec je sosedom grozil z razstrelitvijo jeklenk. Iz dveh jeklenk uhajal plin, k sreči se je vse končalo brez eksplozije.

Policiste so na kraj dogodka v Čevljarski ulici poklicali okoli 15.30 zaradi prijave kršitve javnega reda in miru, je za Žurnal24 povedal tiskovni predstavnik PU Kranj Leon Keder. Možje postave so v večstanovanjskem objektu naleteli na 59-letnega stanovalca, ki je grozil, da bo razstrelil plinsko bombo. Policisti so objekt evakuirali, moški pa je čez eno uro sam prišel iz stanovanja, nakar so ga policisti prijeli.

Gasilci so v stanovanju našli dve plinski jeklenki, iz katerih je uhajal plin, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS. Objekt so prezračili, tako da so se stanovalci lahko vrnili v stanovanja. Policisti še vedno zbirajo informacije o okoliščinah, neuradno pa naj bi se moški sprl s sosedi, smo izvedeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.