Odranci: Nogometni turnir odpadel zaradi covid-19

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz Nogometnega kluba Odranci so na družabnih omrežjih sporočili, da bo nadaljevanje 5. turnirja za pokal občine Odranci zaradi koronarazmer za zdaj odpovedano in prestavljeno.
Oglej si celoten članek

Odpoved je posledica okužbe v tamkajšnjem vrtcu.

Zdravje Dobra novica: Razvili zdravilo, ki se lahko bori proti covid-19

Po pisanju spletnega portala Sobotainfo je po njihovih neuradnih informacijah okužena vzgojiteljica v vrtcu Mavrica, ki naj bi v prostem času opravljala delo natakarice v lokalu v Turnišču, kjer je imela stik z večjim številom oseb.

xxx

NOVO Potrdili nove ukrepe za omejevanje širjenja covid-19

Zato so se prireditelji nogometnega turnirja iz previdno raje odločili, da tekmovanje odpovedo in ga prestavijo v prihodnost. S tem želijo preprečiti, da bi Odranci postali novo žarišče okužb s covid-19.

Koronaviurs Novi podatki o okužbah: Po dolgem času smrt zaradi covid-19

Pri spletnem portalu Sobotainfo so že zapisali, da je v vrtcu skupaj okuženih pet oseb, Nacionalni inštitut za javno zdravje pa naj bi odredil karanteno za 71 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.