Odšel na Hrvaško, nato izginil

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
37-letni Slovenec se je odpeljal na počitnice, nato se je za njim izgubila vsaka sled.
Oglej si celoten članek

Svojci pogrešajo 37-letnega Denisa Časarja iz Stavešincev v občini Gornja Radgona. Nazadnje so ga videli 11. avgusta, ko se je s srebrnim avtomobilom Opel vectra z registrsko oznako MS D4-150 odpeljal v Crikvenico na Hrvaško, so sporočili z murskosoboške policijske uprave.

Pogrešani je visok 180 centimetrov, športne postave in krajših kostanjevo rjavih las. Z njim so nazadnje vzpostavili stik 19. avgusta.

Policija poziva vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo o pogrešanem, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Pogrešan "Za psom je skočil v Dravo in ni izplaval"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:26 30. Avgust 2018.

    Pa kdo gre sam na počitnice?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.