Svet
8543 ogledov

"Za psom je skočil v Dravo in ni izplaval"

Pogrešan 27-letnik Facebook
Sestra ga išče tudi s pomočjo socialnih omrežij.

Hrvaška policija in potapljači že dva dni pregledujejo obalo in dno reke Drave v Osjeku, da bi našli 27-letnega Radomira Petrovića ter njegovega psa. Pogrešajo ju od petka zvečer, ko se nista vrnila s sprehoda ob reki. 

Pes je skočil za žogico

Radomir je domnevno vrgel žogico psu, a je zletela predaleč, zato je pes skočil v vodo in se začel utapljati. 27-letnik je skočil za njim, a sta oba izginila pod vodo. Na obali so ostali njegovi čevlji ter pasji povodec. 

Njegova sestra Dragana Petrović je za hrvaške medije povedala, da je njen brat s črnim mešančkom vsak večer odšel na sprehod na osješko promenado. Psa je našel, ko je bil še mladiček in mu dal dom. 

Pogrešajo ga od petka

"Tega psa je imel zelo rad, igral se je z njim," je za 24sata povedala sestra. "Vem, da mu je metal žogico v vodo, v plitvino. Pes je šel za njo in jo pobral. Neka ženska ga je videla v petek med 19 in 20 uro na promenadi, v bližini ZOO pri konjeniškem klubu in takoj obvestila policijo, ta pa nas. Od tedaj nimamo nobenih novih informacij."

Njegova sestra je tudi na spletnih omrežjih objavila sporočilo, da pogrešajo njenega brata in prosi vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o njem, da jo pokličejo. "V šoku smo, ne vemo, kaj naj pričakujemo," je še dejala Petroviževa. "Mama neprestano joče, na dnu reke, kjer so bili čevlji in povodec, niso našli ničesar. Trije dnevi so minili, a ni nobenih rezultatov."

Voda je že odnesla ljudi

V reki, kjer je izginil mladenič, so leta 2015 iskali tudi 17-letnika., ki ga je voda odnesla, potem ko je s prijatelji skakal z visečega mosta. Nazadnje ga je videl prijatelj, ko je plaval kakih 20 metrov od obale. Na plaži je pustil brisačo in telefon. 

V Dravi je leta 2011 izginil tudi 15-letnik, ki se je s prijatelji igral z žogo ob vodi v bližnjem naselju Josipovac. Fant je skočil za žogo, ki je padla v reko, voda ga je odnesla skupaj z njo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Stephanie_Morton 15:00 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mestt0 ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

  • maresem 13:46 20.avgust 2018.

    Če sta odšla za vedno... .počivajta v miru.