Odstopil kot nadzornik Laškega

Foto: Žurnal24 Anton Turnšek (Foto: Mojca Marotl)
Anton Turnšek je odstopil s položaja predsednika nadzornega sveta Pivovarne Laško. Njegov član bo še vedno do julijske skupščine.
Oglej si celoten članek

"Moje dolgoletno poslovno življenje je bilo ves čas tesno povezano s Pivovarno Laško in slovensko industrijo pijač. Nikoli mi ni bilo vseeno, kaj se z družbo dogaja in kje bo njena prihodnost. Sedaj, ko je znana vsebina ovadbe in imena ovadenih, je izpolnjen prvi pogoj, da se lahko umaknem," je v odstopni izjavi napisal predsednik nadzornega sveta Pivovarne Laško Anton Turnšek. Turnšek nam ni želel pojasniti, za katero ovadbo gre, pravi pa, da ne gre za nobeno, ki bi bila vložena zoper njega: "Jaz nisem bil ovaden pri vsej tej stvari," je vse, kar nam je povedal.

Kot drugi ključni mejnik za svoje slovo navaja skupščino, ki je bila 23. aprila, na kateri so nadzorniki sprejeli 5-letno poslovno strategijo. "Zadovoljen sem, da so s tem postavljeni novi temelji za nadaljevanje že davno začrtane združene industrije pijač," je še zapisal Turnšek.

Na svoji prvi seji bodo člani nadzornega sveta izvolili novega predsednika, Turnšek pa bo še naprej član sveta. Zamenjali ga bodo na julijski skupščini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.