Komični odzivi na soočenje: "Razvedrilni program na TVS se je pa kar naredu!"

Kaj takšnega pa še ne, so si enotni v odzivih na Twitterju. Nabralo se jih je ogromno, izbrali smo najbolj komične, čeprav nam ni bilo pretirano do smeha.
Oglej si celoten članek

 

 

Volitve 2022 Vroče soočenje: Galetov napad, Jelinčičev sredinec ... Slovenija Norišnica na RTV: Množično zapuščajo studio, Jelinčič nesrečno padel

Soočenje na Televiziji Slovenija kot ga ne pomnimo. Prerekanje, iztegnjen sredinec, zapuščanje studija, Jelinčičev padec in voditelj, ki ne obvlada svojega posla. Danes zvečer nas čaka nova "runda". Kot je tvitnil Boštjan, na Pop tv verjetno razmišljajo, da bi to zadnje soočenje ponudili kar Igorju Pirkoviču. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 13:47 22. April 2022.

    https://youtu.be/qGAoRmch6YQ

  • 11:02 22. April 2022.

    “Joj ne morem verjet,da obstajajo službe v katerih ni treba absolutnu nč delat” že nekaj mesecev tuli naša nova sodelavka. …

  • 10:45 22. April 2022.

    Sinoči je Janšo, bumerang ki ga je usmeril v Goloba po zgrešenem cilju, zadel v glavo. Uf, kako mora to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.