Ogenj poškodoval moškega

Foto: Profimedia
Ogenj zajel barako in stanovanjsko hišo.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je v Jamovi ulici v Celju zagorela baraka ob stanovanjski hiši, ogenj pa se je preko fasade in ostrešja v celoti razširil še na hišo, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje. V požaru, ki so ga gasilci kasneje pogasili, se je poškodoval lastnik stavbe.

Še pred prihodom gasilcev je namreč lastnik stavbe požar začel gasiti in se pri tem opekel. Reševalci so opečenega oskrbeli in prepeljali v oskrbo v bolnišnico.

V požaru so posredovali celjski poklicni gasilci ter prostovoljni gasilci iz društev Celje-Gaberje, Ostrožno in Škofja vas, ki so požar omejili, pogasili, nato pa pregledali in prezračili prostore.

Vzrok požara še ni znan, policijska preiskava še poteka.

*Fotografija je simbolična.

Pri nas! Našli zoglenelo truplo

Nasvet Pomivalnega in pralnega stroja ne puščajte prižganega, ko vas ni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.