Oglas hrvaških nepremičnin s fotografijo Pirana

Foto: Žurnal24 Oglas Foto: Primorska 04.09.2009, piran, foto suzana kos Primorska 04.09.2009, piran, foto suzana kos
Avstrijci so se za oglaševanje hrvaških nepremičnin odločili uporabiti kar fotografijo slovenskega Pirana, ob tem pa dodajajo, da to ni tako daleč.
Oglej si celoten članek

"Najdite svoj drugi dom na Hrvaškem," je slogan, s katerim avstrijska nepremičninska agencija oglašuje najeme počitniških nepremičnin na Hrvaškem. Pri tem pa so za oglaševanje uporabili fotografijo idiličnega razgleda na slovenski Piran.

Foto: Žurnal24 Oglas V avstrijskem podjetju Offshore Boote GmbH, ki stoji za oglaševalsko akcijo so nam pojasnili, da je plakat naročila njihova nekdanja zaposlena, ki pa za njih ne dela več, zato ne vedo, zakaj je uporabila to fotografijo. "No, morda pa le ni tako neprimerna, saj oddajamo tudi hišo v Umagu, ki pa ni tako daleč stran od Pirana," nam je ob koncu še pojasnil namestnik vodje prodaje Offshore Boote GmbH Bergmann Gerhard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:30 27. Februar 2015.

    kaj so oni tu krivi, njihov objektiv zajame skoraj celo SLO

  • 13:45 26. Februar 2015.

    In potem se čudimo, da Hrvatje hočejo Slovensko zemljo.

  • 13:43 26. Februar 2015.

    Bo butl Kahl to zrihtu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.