Ogoljufana Američanka: v škatli leseni "iPad"

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška navdušenka nad Applom je želela svoj iPad kupiti kar na parkirišču pred McDonaldsom. Za okoli 125 evrov je v originalni škatli dobila kos lesa z logotipom podjetja.
Oglej si celoten članek

To se je pripetilo 22-letni Ashley McDowell, ki se ji je zdel nakup iPada po znižani ceni iz prtljažnika ob desetih zvečer dobra ideja.

K njej sta pred McDonaldsom namreč pristopila moška, ji pokazala delujočo napravo Apple iPad in ji povedala, da sta jih kupila cel kup in jih dobila za dobro ceno. Rekla sta, da ji ga lahko prodata za, preračunano, 200 evrov. Ker jih je imela s seboj le okoli 125, sta se odločila, da ji odobrita še dodaten popust.

Ashley je dobila škatlo dostavljavca FedEx, ki jo je odprla šele v avtu. Izkazalo se je, da sta ji iznajdljiva proizvajalca prodala na črno pobarvan kos lesa oblike iPada, na katerem je bilo narisano odgriznjeno jabolko, logotip Appla.

Fotografijo "naprave" si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.