Ohranimo čebele v Domžalah

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Čebelarska zveza Slovenije nadaljuje akcijo Ohranimo čebele. Naslednja akcija bo jutri v Domžalah. Konec septembra in začetek oktobra tudi teden odprtih vrat.
Oglej si celoten članek

Jutri bo od 16. ure dalje v Domžalah akcija Ohranimo čebele, ki je do zdaj že potekala v Celju, Mariboru, Črnomlju, Kranju, Brežicah, Jesenicah, Novi Gorici in Novem mestu.

Tam so bile akcije "nadvse uspešne, saj nam je uspelo zbrati veliko podpisov v podporo peticiji, o našem prizadevanju za ohranitev čebel pa smo seznanili širši krog ljudi", so sporočili s Čebelarske zveze Slovenije (ČBS).

S čebelami do zdravja
Konec septembra pa bo ČBS organizirala tudi teden odprtih vrat, ki bo letošnje leto potekal v sklopu mednarodnega Kongresa o apiterapiji in kakovosti čebeljih pridelkov z geslom S čebelami do zdravja.

V sklopu tedna odprtih vrat bo 30. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal dan, namenjen vsem upokojencem, 1. oktobra naravoslovni dan za šolarje tretje triade in nato še družinski dan, namenjen otrokom in njihovim staršem. V istem času bodo Festivali čebelarstva potekali še v Mariboru, Bledu, Lipici, Dolenjskih Toplicah in Lukovici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.