Olga Franca: Ni me strah

Foto: Žurnal24 Luka Koper. (Foto: Dare Čekeliš)
Koper. "Tožbe se ne bojim. Skladno z zakonodajo sem namreč pri določenih odločitvah zahtevala, naj se v zapisnik naših sej vnese moje nasprotovanje in pomisleke," poudarja Olga Franca.
Oglej si celoten članek

"Tožbe se ne bojim. Skladno z zakonodajo sem namreč pri določenih odločitvah zahtevala, naj se v zapisnik naših sej vnese moje nasprotovanje in pomisleke," poudarja Olga Franca, nekdanja članica in kratek čas tudi predsednica nadzornega sveta Luke Koper.

Na skupščini 26. marca bodo namreč med drugim odločali o vložitvi odškodninskih tožb proti nekdanji upravi in nadzornikom zaradi nekaterih domnevno škodljivih poslovnih odločitev. Franca dodaja, da se bo pozanimala, katere posle je posebna revizija označila za sporne. "Glede nakupa slovaškega podjetja TTI pa lahko povem, da smo ga najprej zavrnili, na temelju dodatnega revizijskega mnenja, mislim, da podjetja Ernst & Young, pa je bila odločitev drugačna. Morda bi veljalo sprožiti tudi vprašanje odgovornosti teh revizorjev," pove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.