Slovenija
31 ogledov

Olga Franca: Ni me strah

Luka Koper. (Foto: Dare Čekeliš) Žurnal24 main
Koper. "Tožbe se ne bojim. Skladno z zakonodajo sem namreč pri določenih odločitvah zahtevala, naj se v zapisnik naših sej vnese moje nasprotovanje in pomisleke," poudarja Olga Franca.

"Tožbe se ne bojim. Skladno z zakonodajo sem namreč pri določenih odločitvah zahtevala, naj se v zapisnik naših sej vnese moje nasprotovanje in pomisleke," poudarja Olga Franca, nekdanja članica in kratek čas tudi predsednica nadzornega sveta Luke Koper.

Na skupščini 26. marca bodo namreč med drugim odločali o vložitvi odškodninskih tožb proti nekdanji upravi in nadzornikom zaradi nekaterih domnevno škodljivih poslovnih odločitev. Franca dodaja, da se bo pozanimala, katere posle je posebna revizija označila za sporne. "Glede nakupa slovaškega podjetja TTI pa lahko povem, da smo ga najprej zavrnili, na temelju dodatnega revizijskega mnenja, mislim, da podjetja Ernst & Young, pa je bila odločitev drugačna. Morda bi veljalo sprožiti tudi vprašanje odgovornosti teh revizorjev," pove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.