Sunek burje prevrnil tovornjak

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Tovorno vozilo s prikolico zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na bok.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 9.21 pri Podnanosu zgodila prometna nesreča.

"Ob 9.23 je na regionalni cesti Podnanos – Vipava, občina Vipava, tovorno vozilo s prikolico zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na bok," navajajo pri URSZR. "Gasilci GRC Ajdovščina so zavarovali kraj nesreče in na tovornem vozilu odklopili akumulator. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb."

Na PU Nova Gorica so nam pojsnili, da je tovorno vozilo prevrnil sunek burje. 

Prepoved prometa zaradi burje

Na območju sicer velja omejitev prometa zaradi močnega vetra. Zaradi burje je na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in priključkom Selo prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami, na regionalni cesti med Podnanosom in Vipavo pa je prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Ignoriral prepoved Šokanten posnetek! Tako se burja igra s tovornjakom.

Oviran promet zaradi kosov pnevmatike je tudi na dolenjski avtocesti pred počivališčem Dul proti Novem mestu.

Foto: Bralec Prevrnjen tovornjak pri Podnanosu

Na primorki izločajo tovorna vozila

Na primorski avtocesti izločajo tovorna vozila nad 7,5 ton pred predorom Dekani proti Kopru zaradi gneče pred Luko Koper. Zastoj tovornih vozil je dolg 1 km.

Zimske razmere

Zimske razmere so na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič ter na hrvaški strani mejnega prehoda Petrina je promet prepovedan za priklopnike in polpriklopnike. Cesta čez prelaz Vršič je zaprta. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.