Svet
23879 ogledov

Šokanten posnetek! Tako se burja igra s tovornjakom.

avtocesta kamion burja Facebook/Danijel Draca
Poljski voznik ni upošteval prepovedi prometa za tovorna vozila.

Na delu avtoceste med Reko in Zagrebom je prepovedan promet za tovorna vozila.

Vzrok za prepoved je orkanska burja, ki pri naših sosedih povzroča velike težave. 

Poljski voznik je ignoriral navodila in na omenjeno avtocesto zapeljal kljub prepovedi. Igranje burje z njegovim vozilom je posnel voznik osebnega vozila, ki je vozil za njim.

V nekem trenutku je burje privzdignila kamion do te mere, da je bil na cestišču le še z dvema kolesoma. 

Video sa riječke zaobilaznice dionica Hreljin - Kukuljanovo Video 00:30 do 00:45 kombi na 2 kotača Luđak poljak kroz zabranu

Posted by Danijel Draca on Monday, November 13, 2017

Prepoved prometa za tovorna vozila velja tudi na nekaterih drugih avtocestnih odsekih na Hrvaškem. Trije odseki (med Senjem in Sveto Marijo Magdaleno na Jadranski magistrali, med Maslenico in razcepom Obrovački ter na odseku Bruvno-Mazin-Dobroselo) pa so zaradi močnega vetra zaprti za ves promet. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Stane Čavš 19:57 14.november 2017.

    To ni posneto na AC Reka - Zagreb ampak AC Križišče-Reka pred odcepom za Bakar

  • Pepe007 14:22 14.november 2017.

    Verjetno obveščajo podobno kot v Sloveniji. Na promet.si je trenutno v slovenskem jeziku napisano: "Zaradi burje 2. stopnja prepovedi velja na vipavski hitri ..." V angleškem pa: "On Slovenian roads all vehicles must bi adapted to winter conditions between 15th ...prikaži večh November an 15th March. Winter equipment: - Snow tires with at least 3 mm deep grooves on whole surface...." O burji torej NIČ v edinem tujem jeziku, ki ga podpira naš prometni portal. Ko pa si enkrat na avtocesti, pa nimaš kam.

Sorodne novice