Opeharijo za 500 do 2.000 evrov

Foto: Žurnal24
Pojavilo se je večje število ponudnikov, ki preko spleta ponujajo vlaganje v nove socialne mreže. Dejansko gre za denarne verige.
Oglej si celoten članek

Ponudniki pobirajo vložke v višini od 500 do 2.000 evrov pod pretvezo svetovanja. Nove ''člane'' ponudniki pridobivajo s predstavitvami na spletu. Ko pa se prijavijo s svojim uporabniškim imenom in geslom, pa jih povabijo na seminarje s predstavitvijo svojih ''produktov''.

Tam jim z vlaganji v socialne mreže, investicijami na Forex trgu, spletnim trgovanjem, investicijskim bančništvom in pa bonitetami pri potovanjih v tujino obljubljajo visoke donose.

Z vplačilom vložka dobijo delnice podjetja. S temi delnicami potem lahko trgujejo samo na interni borzi tega podjetja. Cena delnice se dviguje z vpisom vsakega novega člana v svetu, hkrati pa ponudniki obljubljajo tudi dividende iz zgoraj opisanih naslovov vlaganj.

Raje po ustaljeni poti
Policija vsem, ki se zanimajo za tovrstna vlaganja svetuje, naj bodo izjemno previdni. Priporočajo jim, naj se obrnejo na borznoposredniške družbe in banke, ki imajo potrebna dovoljenja Agencije za trg vrednostnih papirjev oziroma Banke Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.