Opit streljal pred gostinskim lokalom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
54-letni moški je v soboto pred lokalom v okolici Logatca streljal s pištolo.
Oglej si celoten članek

Moški je z lastno pištolo dvakrat ustrelil v tla, nato pa vstopil v lokal in orožje razkazoval ostalim gostom. Nekatere izmed njih je zaradi orožja očitno vznemiril, zato so o dogodku obvestili policiste.

Ti so moškega, ki se je z avtom že odpeljal, izsledili. Na njegovem domačem naslovu so policisti zasegli še tri puške in večje število streliva. Imenovani je imel sicer dovoljenje za posest in nošenje orožja, ne pa seveda tudi za streljanje v javnosti.

Zoper 54-letnika bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo za povzročitev splošne nevarnosti in sprožili prekrškovni postopek zaradi kršitve določil Zakona o orožju. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so mu policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:48 12. December 2014.

    večina lovcev so zreli za odvzem vsega orožja ,saj z malo alkohola streljajo kot budale,kaj bi pa na to rekli,in …

  • 12:59 11. December 2014.

    Z lahkoto se dobi orožje na črnem trgu ne pa dovolenje!! In umori se ponavadi zgodijo z neprijavljenim orozjem! Orožje …

  • 11:24 11. December 2014.

    Dokler lahko vsak norec dobi dovoljenje za posest orožja bo tako. Povečati kazni za nedovoljeno posest. Potem bil sigurno manj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.