Oranžni telovadci na glavnem pomolu

Foto: Žurnal24 “Telovadba je namenjena zdravju in druženju, poleti se nam pridruži precej turis
Tisoč gibov. Za dan brez stresa, negativnih čustev in druženje.
Oglej si celoten članek

Piran. “Vsako jutro se nas na glavnem pomolu zbere kakih 30, poleti, ko tam pristajajo potniške ladje, pa se zberemo na plaži pred hotelom Piran. V pol ure sistematsko pregibamo celo telo po predpisanem programu, pri katerem je zelo pomembno dihanje. Rezultati proti raznim zdravstvenim težavam so presenetljivi, predvsem pa je to lep začetek dneva,” je povedala animatorka Šole zdravja Ema Perkovič. Šola, katere pobudnik je nevrolog Nikolaj Grishin, je v štirih letih postala gibanje, ki je zajelo vso Slovenijo.

Na Obali telovadijo še na plažah na Bernardinu pod hotelom Metropol in v Izoli. Če se jim želite pridružiti, jih najdete tam vsak dan ob 7.30. Vaje so brezplačne, lahko pa se včlanite v Šolo zdravja, kjer vam bodo za letno članarino 20 evrov ponudili še marsikaj koristnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.