Oražmova Golobiču: Čas za odhod

Foto: Žurnal24 Cveta Zalokar Oražem je nedavno izstopila iz stranke Zares. Če se v parlament, k
Potem ko je z odhodom DeSUS-a počilo v koaliciji, sedaj nevarno vre tudi v Zaresu. Ena najvidnejših osebnosti stranke Cvetka Zalokar Oražem je Golobiča pozvala, naj razmisli o odstopu.
Oglej si celoten članek

Poslanka Cvetka Zalokar Oražem se ne strinja s tem, kako predsednik Zaresa Gregor Golobič vodi stranko, je poročal Pop TV. V stranki so neenotni in imajo različna stališča tudi glede predloga predsednika SDS Janeza Janše glede ustavnih sprememb, ki bi omogočile lažji razpis predčasnih volitev.

"Ne strinjam se z načinom vodenja in nekaterimi stališči. Predvsem menim, da bi moral naš predsednik razmisliti, ali je v tem trenutku še primeren kandidat za predsednika stranke," je dejala Zalokar Oražmova. Sama sicer ne razmišlja o prestopu v drugo politično stranko.

"Največ zamer leti na Gregorja Golobiča zaradi njegovega položaja in funkcije," pa je poudaril vodja poslancev Zaresa Franco Juri. V trenutku, ko napoveduje umik s funkcije, pa se ponovno iščejo ozadja, meni Juri.

Dodal je, da je pred predčasnimi volitvami še veliko možnosti, tudi rekonstrukcija vlade. Tudi Zalokar Oražmova se ne strinja z možnostjo predčasnih volitev. "To bi pravzaprav pomenilo, da dajemo oblast v roke Janezu Janši," je poudarila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.