Oropal črpalko, se usedel v naključni avto in izsilil prevoz, nato okradel še voznika

Foto: PU Celje slovenija 27.02.14. napad na navijace Seville, bencinski servis Tepanje, foto: P
Oborožen in zamaskiran neznanec je v nedeljo zvečer oropal bencinski servis na Prevaljah.
Oglej si celoten članek

Ko je od uslužbencev prejel denar, je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo naključnega voznika, ki je nameraval natočiti gorivo. S silo je zahteval prevoz in tudi denar. Izstopil je na Perzonalih in se odpeljal z drugim osebnim vozilom.

Policisti so bili o ropu bencinskega servisa na Prevaljah obveščeni v nedeljo okoli 20.30. Po podatkih policije je zamaskiran storilec, ki je govoril angleško, z orožjem zagrozil uslužbencema bencinskega servisa in zahteval denar. Ko je dobil dnevni izkupiček, je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo, katerega voznik je pripeljal na bencinski servis in nameraval natočiti gorivo.

Voznika je udaril in zahteval, da ga odpelje. Med vožnjo je vozniku in sopotnici zagrozil z orožjem in od njiju zahteval denar, ki sta mu ga tudi dala. Neznani storilec je nato izstopil v ulici Perzonalih na Prevaljah, se usedel v osebno vozilo neznane znamke in se odpeljal s kraja, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:51 15. April 2019.

    "Na Koroškem je manj policije, a varnostno se ne pozna"................https://www.vecerkoroska.com/na-koroskem-je-manj-policije-a-varnostno-se-ne-pozna-6600849 Saj ljudi nihče nič ne vpraša ,samo takrat ko je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.