Slovenija > Črna kronika
3312 ogledov

Oropal črpalko, se usedel v naključni avto in izsilil prevoz, nato okradel še voznika

slovenija 27.02.14. napad na navijace Seville, bencinski servis Tepanje, foto: P PU Celje
Oborožen in zamaskiran neznanec je v nedeljo zvečer oropal bencinski servis na Prevaljah.

Ko je od uslužbencev prejel denar, je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo naključnega voznika, ki je nameraval natočiti gorivo. S silo je zahteval prevoz in tudi denar. Izstopil je na Perzonalih in se odpeljal z drugim osebnim vozilom.

Policisti so bili o ropu bencinskega servisa na Prevaljah obveščeni v nedeljo okoli 20.30. Po podatkih policije je zamaskiran storilec, ki je govoril angleško, z orožjem zagrozil uslužbencema bencinskega servisa in zahteval denar. Ko je dobil dnevni izkupiček, je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo, katerega voznik je pripeljal na bencinski servis in nameraval natočiti gorivo.

Voznika je udaril in zahteval, da ga odpelje. Med vožnjo je vozniku in sopotnici zagrozil z orožjem in od njiju zahteval denar, ki sta mu ga tudi dala. Neznani storilec je nato izstopil v ulici Perzonalih na Prevaljah, se usedel v osebno vozilo neznane znamke in se odpeljal s kraja, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 09:51 15.april 2019.

    "Na Koroškem je manj policije, a varnostno se ne pozna"................https://www.vecerkoroska.com/na-koroskem-je-manj-policije-a-varnostno-se-ne-pozna-6600849 Saj ljudi nihče nič ne vpraša ,samo takrat ko je treba plače za policijo,vojsko .......