Oropal stojnico z jagodami

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Viču neznanec z nožem oropal stojnico z jagodami.
Oglej si celoten članek

V soboto, okrog 18. ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o ropu na območju Viča. Neznani moški je od prodajalke na stojnici z jagodami, zahteval denar, svoje zahteve pa je podkrepil z nožem. Prodajalka mu je izročila denarnico z denarjem in ni bila poškodovana, neznani moški pa je zbežal s kraja.

Policiti storilca še iščejo. Visok je približno 180 cm, star okoli 30 let, suhe postave, kratkih temnih las, oblikovanih v irokezo, oblečen je bil begins hlače rjavo-rumene barve, siv pulover, obut v črne športne copate. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.