Osemletnika našli razrezanega

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iskanje osemletnega dečka v newyorški četrti se je končalo nepopisno tragično. Neznanec, ki ga je deček vprašal za pot, ga je razrezal in spravil v hladilnik.
Oglej si celoten članek

Osemletni Leiby Kletzky je bil pogrešan od ponedeljka. Izginil je na poti k ortodoksni judovski cerkvi, kjer bi se moral srečati z mamo.

Že v ponedeljek se je začela množična iskalna akcija. Ena od nadzornih kamer je dečka ujela, ko je v spremstvu nekega moškega hodil po cesti.

Moški je na posnetku zavil v zobozdravniško ordinacijo in se kmalu vrnil, zato se je policija obrnila na zobozdravnika. Prek njega so prišli do moškega. Iz posnetka je bilo sicer še razvidno, da sta se moški in deček usedla v njegov avto.

Kri na vratih zamrzovalnika

Policisti so zato obiskali 35-letnega Levija Arona in ga vprašali, ali ve, kje je deček. Po poročanju agencije AFP je Aron z glavo nakazal, da je v kuhinji.

Kriminalisti so našli kri na vratih zamrzovalnika, v njem pa krvave nože, desko za rezanje mesa in dečkovo nogo. Preostanek otrokovega trupla so našli v rdečem kovčku v smeteh druge brooklynske soseske.

Aron sicer nima zgodovine duševnih bolezni, prav tako pa nima policijske kartoteke. Večino življenja je preživel v New Yorku, živel pa je na podstrešju hiše svojih staršev.

Policija ni našla dokazov, da bi bil Kletzky zlorabljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:15 14. Julij 2011.

    Ja in,a sta rezala na dele žrtve.Sploh pa sta samo ta DVA,u špehlandu je pa vsak drugi degeneriran od hamburgerjev …

  • 10:26 14. Julij 2011.

    Križar, ti si teslo. Pozabljaš na "našega" Metoda, na Pluta...

  • 08:31 14. Julij 2011.

    In kje se lahko dogodi kaj tako gnusnega,kot v deželi požiralcev hamburgerjev in človekov odvečnega špeha,ki jim zaliva možgane!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.