Osemnajstletnika sta stala na pločniku, ko ju je zadel avto

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Nekaj pred 15. uro se je v Velenju zgodila zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta jo skupila 18-letna fanta.
Oglej si celoten članek

Ob 14.50 se je v Velenju na Šaleški cesti, v križišču za Gorico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila huje poškodovana dva pešca, so sporočili s PU Celje.

Po do zdaj zbranih podatkih policistov je prometno nesrečo povzročil 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Velenja proti Slovenj Gradcu. Pri zavijanju v levo je izsilil prednost 37-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal iz tunela in je vozil proti centru Velenja. 

37-letni voznik, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca, je čelno trčil v vozilo voznika, ki mu je izsilil prednost. Vozilo 61-letnega voznika je odbilo v dva pešca, ki sta stala na pločniku. Hudo poškodovana pešca, oba sta stara 18 let, so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. 

Policija prosi morebitne priče, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.