Slovenija > Črna kronika
7717 ogledov

Osemnajstletnika sta stala na pločniku, ko ju je zadel avto

Policija Gregor Prebil
Nekaj pred 15. uro se je v Velenju zgodila zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta jo skupila 18-letna fanta.

Ob 14.50 se je v Velenju na Šaleški cesti, v križišču za Gorico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila huje poškodovana dva pešca, so sporočili s PU Celje.

Po do zdaj zbranih podatkih policistov je prometno nesrečo povzročil 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Velenja proti Slovenj Gradcu. Pri zavijanju v levo je izsilil prednost 37-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal iz tunela in je vozil proti centru Velenja. 

37-letni voznik, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca, je čelno trčil v vozilo voznika, ki mu je izsilil prednost. Vozilo 61-letnega voznika je odbilo v dva pešca, ki sta stala na pločniku. Hudo poškodovana pešca, oba sta stara 18 let, so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. 

Policija prosi morebitne priče, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.