Ostal brez treh prstov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Devetindvajsetletni delavec se je hudo telesno poškodoval pri delu.
Oglej si celoten članek

V torek zjutraj se je v enem od podjetij na območju PP Ptuj hudo telesno poškodoval 29-letni delavec. Med rezanjem polnega profila, dimenzij 20 x 20 centimetrov, s tračno žago, mu je odrezalo tri prste na roki. Žago je s pritiskom na zasilni gumb ustavil njegov sodelavec. 

Poškodovanega so z rešilcem prepeljali v UKC Maribor. Policisti so ugotovili, da je tuja krivda za nesrečo izključena, saj poškodovani ni upošteval vseh pravil za varno opravljanje dela. Policija bo tožilstvu poslala poročilo. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    18:58 21. April 2017.

    Pri 20 prstih nič ne pomeni, če trije manjkajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.