Osvežena napoved vremena: Nič obetavnega

Foto: A. Š. Pomlad
Takšno vreme napovedujejo meteorologi.
Oglej si celoten članek

Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo do 25 stopinj Celzija.

Ponoči bo pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, zjutraj bodo ob morju možne posamezne nevihte.

Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14 stopinj, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Popoldne bo dež na Primorskem večinoma ponehal, tam se bo delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20, na Primorskem do 22 stopinj.

V torek in sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Pihal bo jugozahodni veter, nekoliko hladneje bo.

Slovenija Accuweather: Poletje vročinskih valov

Nadaljevalo se bo spremenljivo vreme. Pričakujemo nekaj sončnega vremena, vsak dan pa bodo možne krajevne plohe, ob koncu tedna tudi nevihte. Postopno bo nekoliko topleje.

Nad srednjo Evropo je plitvo ciklonsko območje. S šibkim južnim vetrom k nam doteka dokaj topel in vlažen zrak.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.