Otrok padel na cesto, ravno ko je pripeljal avtobus

Foto: Profimedia Otrok na kolesu Foto: Profimedia Avtobus
Včeraj nekaj pred 17. uro se je na regionalni cesti v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in kolesar.
Oglej si celoten članek

"Do prometne nesreče je prišlo, ker je kolesar (otrok) vozil po pločniku ob vozišču, nato pa zapeljal na rob pločnika in padel čez robnik na vozišče regionalne ceste. V tem trenutku je po regionalni cesti pripeljal voznik avtobusa, ki je trčil v kolo, otoka pa je pri tem odbilo v avtobus," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Pri tem se je otrok, ki ni nosil zaščitne čelade huje telesno poškodoval, njegovo življenje pa ni ogroženo. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.