Otrok se je v nakupovalnem centru v Ljubljani ujel v tekoče stopnice

Foto: Profimedia Tekoče stopnice
Reševalci so ga oskrbeli in prepeljali v klinični center.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava poroča, da se je ob 16.33 na Jurčkovi cesti v Ljubljani v nakupovalnem centru Supernova otrok z roko ujel v tekoče stopnice in se poškodoval.

"Reševalci NMP Ljubljana so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana," navajajo pri URSZR. "Obveščene so bile pristojne službe."

Leta 2016 nesreča v Celju

Dve leti nazaj smo poročali o hudih poškodbah otroka, ki se je poškodoval na tekočih stopnicah nakupovalnega centra v Celju. Takrat je stal ob stekleni ograji v zgornjem nadstropju trgovine ter z rokami segel na drsni del ograje tekočih stopnic in pri tem padel z višine približno osmih metrov v globino v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo ter se hudo poškodoval.

VIDEO Otrok z rokami segel na drsni del ograje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 10. Avgust 2018.

    A ta otrok nima staršev,ali je mogoče migrant brez spremstva staršev??Ta stare oglobt in jim odvzet otroke zarad zanemarjanja,pa bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.