Slovenija > Črna kronika
372 ogledov

Otrok z rokami segel na drsni del ograje

Tekoče stopnice Profimedias
Otrok, ki se je hudo poškodoval v trgovskem centru v Celju, naj bi z rokami segel na drsi del ograje tekočih stopnic. Tuji mediji poročajo o več primerih nesreč na tekočih stopnicah, v katerih so bili udeleženi otroci.

V soboto je v trgovini trgovskega centra v Celju prišlo do hude nesreče, v kateri se je hudo poškodoval otrok. 

PREBERITE ŠE: 

"Otrok, ki je stal ob stekleni ograji v zgornjem nadstropju trgovine, naj bi po za zdaj zbranih podatkih z rokami segel na drsni del ograje tekočih stopnic in pri tem padel z višine približno osmih metrov v globino v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Pri padcu se je izredno hudo poškodoval."

Po trenutno zbranih podatkih policije je tuja krivda izključena. "Vse kaže, da je šlo za splet izredno nesrečnih okoliščin," pojasnjuje Tribulinova in dodaja, da preiskava dogodka še poteka. 

Tuje spletne kamere ujele več nesreč

V tujini se je na tekočih stopnicah zgodilo že nekaj nesreč, v katerih so bili udeleženi otroci. Video kamere so ujele primere, ko je otroka za sabo potegnil gumijast trak na tekočih stopnicah, kot prikazuje spodnji video posnetek. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • KOJAK 07:42 17.maj 2016.

    dr.slo... slabo bereš. Jaz nikjer ne prelagam odgovornosti, le ne strinjam se s posploševanjem da se to lahko zgodi samo nesposobnim staršem.

  • dr.slo 22:29 16.maj 2016.

    če jaz padem iz tvojega balkona, si ti kriv?

  • dr.slo 22:28 16.maj 2016.

    ... in ko pride, preložimo odgovornost.