Otrok umrl, mama bila na FB

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Osumljena, da je odgovorna za smrt svojega 13-mesečnega otroka. Medtem ko je bila zaposlena s Facebookom, se je deček utopil.
Oglej si celoten članek

V ZDA so aretirali 34-letno Shannon Johnson zaradi suma, da je zaradi malomarnosti povzročila smrt svojega nekaj več kot leto starega sina.

Samostojen pri 13 mesecih?
Johnsonova je policiji dejala, da ga je večkrat pustila samega v kadi, saj je bil po njenih besedah zelo samostojen, poleg tega ni hotela, da bi bil mamin sinček. Priznala je, da je bila v tem času zaposlena z igranjem igrice in klepetanjem s prijatelji na Facebooku.

Ko iz kopalnice že okoli 10 minut ni slišala ničesar, je odšla preverit, kaj je narobe, vendar je bilo za fantka že prepozno. V denverski bolnišnici so lahko le ugotovili, da je mrtev, poroča free-world-news.com.

Deček je sicer v preteklosti doživel nekaj epileptičnih napadov. Johnsonova kljub svojim "argumentom" priznava, da je bilo njeno ravnanje izredno neumno. Če jo spoznajo za krivo, bi bila lahko obsojena na 48 let zapora.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.