Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Otrok umrl, mama bila na FB

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Osumljena, da je odgovorna za smrt svojega 13-mesečnega otroka. Medtem ko je bila zaposlena s Facebookom, se je deček utopil.

V ZDA so aretirali 34-letno Shannon Johnson zaradi suma, da je zaradi malomarnosti povzročila smrt svojega nekaj več kot leto starega sina.

Samostojen pri 13 mesecih?
Johnsonova je policiji dejala, da ga je večkrat pustila samega v kadi, saj je bil po njenih besedah zelo samostojen, poleg tega ni hotela, da bi bil mamin sinček. Priznala je, da je bila v tem času zaposlena z igranjem igrice in klepetanjem s prijatelji na Facebooku.

Ko iz kopalnice že okoli 10 minut ni slišala ničesar, je odšla preverit, kaj je narobe, vendar je bilo za fantka že prepozno. V denverski bolnišnici so lahko le ugotovili, da je mrtev, poroča free-world-news.com.

Deček je sicer v preteklosti doživel nekaj epileptičnih napadov. Johnsonova kljub svojim "argumentom" priznava, da je bilo njeno ravnanje izredno neumno. Če jo spoznajo za krivo, bi bila lahko obsojena na 48 let zapora.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.