Otroka umrla v razgretem avtomobilu

Foto: Profimedia
V Weatherfordu v ameriški zvezni državi Teksas se je 26. maja zgodila družinska tragedija. Otroka 24-letne Cynthie Marie Randolph sta umrla zaradi vročinskega udara v avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da sta se otroka igrala v avtu, ki je bil parkiran na garažnem dovozu.

PREBERITE ŠE:

Naučila bi ju "lekcije"

Ker njenih pozivov, da odideta iz avtomobila, nista upoštevala, se je mati odločila, da bo dvoletno hčerko in enoletnega sina naučila "lekcije". 


Oba otroka je zaklenila v avtomobil in odpla v hišo, kjer je pokadila cigareto marihuane in zaspala za dve do tri uri. Otroka sta bila ves ta čas zaklenjena v avtomobilu. Ko se je njuna mama zbudila, sta bila oba mrtva. 

Najprej se je lagala

V svoji prvotni izjavi je trdila, da sta se otroka sama zaklenila v avto ter da je, da bi ju rešila razbila okna avtomobila. 

Policija je 24-letnico pridržala, zaradi zanemarjanja otrok se bo morala zagovarjati pred sodiščem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:41 27. Junij 2017.

    V Texasu žal nimajo razvite zaščite živali. Če bi veliko poslušali o smrtnih primerih, ko so ljudi pustili pse v …

  • 06:48 27. Junij 2017.

    Cigareta marihuane ni pravilen izraz! Pravilno je joint ali pa špinel!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.