Otroški bazar se predstavi

Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču Foto: Boštjan Tacol Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani te dni poteka šesti Otroški bazar. Še v nedeljo bodo obiskovalcem na voljo številne delavnice, kulturni program, športne in druge aktivnosti. Foto utrinke si oglejte v galeriji.
Oglej si celoten članek

Prireditev je sicer razdeljena v pet sklopov: sejemska razstava, kulturni program na odru, športne aktivnosti, delavnice za otroke in predavanja za starše.

Organizatorji želijo družinam skozi zabavo ponuditi izobraževalne vsebine, razširiti ponudbo športnih aktivnosti za otroke in ustvarjati medgeneracijsko povezovanje. Poleg tega bi radi oblikovali vsebine za bodoče družine in organizirali družbeno odgovorne (dobrodelne) akcije.

Med razstavljavci so vrtci, osnovne šole in druge vzgojno-izobraževalne institucije, društva, humanitarne in prostovoljske organizacije, založbe, kulturne ustanove, turistične organizacije in podjetja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.