Slovenija
11 ogledov

Otroški bazar se predstavi

Otroški bazar na Gospodarskem razstavišču
1/18
Boštjan Tacol
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani te dni poteka šesti Otroški bazar. Še v nedeljo bodo obiskovalcem na voljo številne delavnice, kulturni program, športne in druge aktivnosti. Foto utrinke si oglejte v galeriji.

Prireditev je sicer razdeljena v pet sklopov: sejemska razstava, kulturni program na odru, športne aktivnosti, delavnice za otroke in predavanja za starše.

Organizatorji želijo družinam skozi zabavo ponuditi izobraževalne vsebine, razširiti ponudbo športnih aktivnosti za otroke in ustvarjati medgeneracijsko povezovanje. Poleg tega bi radi oblikovali vsebine za bodoče družine in organizirali družbeno odgovorne (dobrodelne) akcije.

Med razstavljavci so vrtci, osnovne šole in druge vzgojno-izobraževalne institucije, društva, humanitarne in prostovoljske organizacije, založbe, kulturne ustanove, turistične organizacije in podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.