Maribor: Otroški voziček polila s kislino, nastavila naj bi žebljičke

Foto: Youtube Fotografija je simbolična.
Foto: Youtube Fotografija je simbolična.
Sosedo moti otroški voziček, k sreči nihče ni bil poškodovan.
Oglej si celoten članek

Na mariborski policijski upravi so potrdili navedbe, ki so se pojavile na družbenih omrežjih, da so v sredo obravnavali prijavi poškodovanja otroških vozičkov v blokovskem naselju na Borštnikovi ulici v Mariboru. Med drugim naj bi po navedbah stanovalcev ena od sosed s kislino polila otroški voziček, a na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan.

Policisti policijske postaje Maribor II so v sredo prejeli dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu. "Že pred tem so 20. novembra prejeli tudi obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli risalne žebljičke. V teh dveh dejanjih ni bil poškodovan nihče. Policisti vsa opisana dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila. Ker je preiskava v teku, več informacij trenutno ni mogoče deliti z javnostjo," pojasnjuje predstavnik mariborske policijske uprave za odnose z javnostjo Miran Šadl.

Šadl je vse, ki so bili morebiti na tem naslovu oškodovani na podoben način oziroma s kakšnim drugim nevarnim dejanjem ali pa bi o teh dejanjih lahko podali koristne informacije, pozval, da pokličejo na telefon (02) 429 26 00, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:02 3. December 2020.

    Definitivni v blokih na stopnišču ni dovoljeno puščati ničesar. Če je, mora upravnik pisno obvestiti kršilca. Če ne zaleže, se …

  • 13:42 3. December 2020.

    Covid je udaril na psiho !

  • 13:36 3. December 2020.

    V skupnih prostorih ni dovoljeno puščati ničesar in pika. Vedno pa se najde nek pameten sosed in si privošči marsikaj....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.