Slovenija
4190 ogledov

Maribor: Otroški voziček polila s kislino, nastavila naj bi žebljičke

Fotografija je simbolična Youtube Fotografija je simbolična.
Sosedo moti otroški voziček, k sreči nihče ni bil poškodovan.

Na mariborski policijski upravi so potrdili navedbe, ki so se pojavile na družbenih omrežjih, da so v sredo obravnavali prijavi poškodovanja otroških vozičkov v blokovskem naselju na Borštnikovi ulici v Mariboru. Med drugim naj bi po navedbah stanovalcev ena od sosed s kislino polila otroški voziček, a na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan.

Policisti policijske postaje Maribor II so v sredo prejeli dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu. "Že pred tem so 20. novembra prejeli tudi obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli risalne žebljičke. V teh dveh dejanjih ni bil poškodovan nihče. Policisti vsa opisana dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila. Ker je preiskava v teku, več informacij trenutno ni mogoče deliti z javnostjo," pojasnjuje predstavnik mariborske policijske uprave za odnose z javnostjo Miran Šadl.

Šadl je vse, ki so bili morebiti na tem naslovu oškodovani na podoben način oziroma s kakšnim drugim nevarnim dejanjem ali pa bi o teh dejanjih lahko podali koristne informacije, pozval, da pokličejo na telefon (02) 429 26 00, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar ovca
    ovca 14:02 03.december 2020.

    Definitivni v blokih na stopnišču ni dovoljeno puščati ničesar. Če je, mora upravnik pisno obvestiti kršilca. Če ne zaleže, se pokliče inšpekcijo. Ko kršilec dobi kazen, bo 2 x premislil, če bo še kaj puščal tam. Nihče pa nima pravice ...prikaži več ukrepati tako, kot je ta idijot, ki je, nič krivemu, otroku nastavil žebljičke in kislino. Folk je res čedalje bolj usekan v glavo!

  • Avatar Leon
    Leon 13:42 03.december 2020.

    Covid je udaril na psiho !

  • romy 13:36 03.december 2020.

    V skupnih prostorih ni dovoljeno puščati ničesar in pika. Vedno pa se najde nek pameten sosed in si privošči marsikaj....