Ovadbo za mamo krivolovca, ki se je spravila na čuvaja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spravila se je na ribiškega čuvaja, zato bo kazensko ovadena.
Oglej si celoten članek

V torek je ribiški čuvaj, pri izlivu bršljinskega potoka v Krko, zalotil mladoletnika, ki je lovil ribe brez dovolilnice, poročajo iz Policijske uprave Novo mesto. V postopek se je vmešala mama mladoletnika, stara 41 let, iz okolice Novega mesta, ki je ribiškega čuvaja popljuvala, ga vlekla za oblačila in mu grozila. Zaradi teh dejanj jo bodo kazensko ovadili zaradi suma prepričitve uradnega dejanja. 

Omenjeni mami in sinu se je pri nedovoljenem ribarjenju pridružila tudi 25-letnica iz Škocjana. Omenjena oseba je tako tudi sodelovala pri nedostojnem vedenju do ribiškega čuvaja, zato bo dobila plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru. 

dezurni@styria-media.si

Kronika - preberite več o dogajanju na naših straneh!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:03 24. Avgust 2023.

    Me zanima, koliko kazni, ki so jih napisali policisti (zagotovo na tisoče), je bilo plačanih s strani kaznovanih - no …

  • 14:20 23. Avgust 2023.

    Zanimiv članek ampak poln nedorečenosti. Poznamo ''pravilo'',da Policija ne vodi kaznivih dejanj po barvi rase, narodnostih ali etičnih pripadnostih. Je …

  • 13:03 23. Avgust 2023.

    Ježki bejžte ;))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.