Slovenija > Črna kronika
1172 ogledov

Ovadbo za mamo krivolovca, ki se je spravila na čuvaja

ribolov Profimedia
Spravila se je na ribiškega čuvaja, zato bo kazensko ovadena.

V torek je ribiški čuvaj, pri izlivu bršljinskega potoka v Krko, zalotil mladoletnika, ki je lovil ribe brez dovolilnice, poročajo iz Policijske uprave Novo mesto. V postopek se je vmešala mama mladoletnika, stara 41 let, iz okolice Novega mesta, ki je ribiškega čuvaja popljuvala, ga vlekla za oblačila in mu grozila. Zaradi teh dejanj jo bodo kazensko ovadili zaradi suma prepričitve uradnega dejanja. 

Omenjeni mami in sinu se je pri nedovoljenem ribarjenju pridružila tudi 25-letnica iz Škocjana. Omenjena oseba je tako tudi sodelovala pri nedostojnem vedenju do ribiškega čuvaja, zato bo dobila plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru. 

dezurni@styria-media.si

Kronika - preberite več o dogajanju na naših straneh!

 

Komentarjev 3
  • munja 10:03 24.avgust 2023.

    Me zanima, koliko kazni, ki so jih napisali policisti (zagotovo na tisoče), je bilo plačanih s strani kaznovanih - no saj vem, nobena. Zato je brez zveze, da jih pišejo še naprej in jih odlagajo v predale, ker nikoli ne ...prikaži več bodo plačane s strani "nedotakljivih". Kje ste miličniki s pendreki??

  • atamama 14:20 23.avgust 2023.

    Zanimiv članek ampak poln nedorečenosti. Poznamo ''pravilo'',da Policija ne vodi kaznivih dejanj po barvi rase, narodnostih ali etičnih pripadnostih. Je pa v NM in okolici zanimiv živelj, ki ga domačini imenujejo ''zbiralci odpadnih kovin'' , malo ven iz mesta pa ...prikaži več ''preužitkarji''. Sprva se mi je zdelo malo ponižujoče ampak po enem večernem dogodku na terasi trga sem spremenil mišljenje. Opub, Policija nemočna, saj izgrednik direktno policistu zavpije, kaj mu more z globo. In vprašaš se kdo?

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:03 23.avgust 2023.

    Ježki bejžte ;))