Ovaden, ker jo je trikrat zabodel

49-letnega Slovenjgradčana, ki je v soboto zabodel svojo zunajzakonsko partnerico, je policija ovadila zaradi suma storitve uboja.
Oglej si celoten članek

Policija je 49-letnega Slovenjgradčana, ki je v soboto zabodel svojo zunajzakonsko partnerico, ovadila zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja. 

Moški je v soboto, 12. aprila, v večernih urah v stanovanju, iz katerega naj bi se tisti dan odselil, pričakal partnerico. Ko je ta videla, da je njen partner v stanovanju, je poklicala 44-letnega prijatelja in ga prosila za pomoč. Kmalu za tem je 49-letnik s kuhinjskim nožem partnerico trikrat zabodel v hrbet. 44-letni prijatelj, ki je v stanovanje vstopil kmalu po dogodku, je o dejanju obvestil policijo in reševalce, ki so poškodovani nudili prvo pomoč in jo odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostala na zdravljenju. 

Osumljenemu so policisti takoj po dogodku odvzeli prostost in ga pridržali. "Včeraj so ga s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja po 115. členu Kazenskega zakonika 1B v povezavi s 34. členom Kazenskega zakonika B privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil sodno pridržanje," so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Februarja ona zabodla njega

Policisti so omenjeni zunajzakonski par obravnavali tudi 14. februarja letos, ko sta se huje sprla. Prepir je prerasel v pretepanje, pri čemer je takrat 36-letna Slovenjgradčanka, ki se je branila pred napadalcem, partnerja z nožem zabodla v trebuh. Žensko so celjski kriminalisti takrat ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja na mah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.