Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Ovaden, ker jo je trikrat zabodel

49-letnega Slovenjgradčana, ki je v soboto zabodel svojo zunajzakonsko partnerico, je policija ovadila zaradi suma storitve uboja.

Policija je 49-letnega Slovenjgradčana, ki je v soboto zabodel svojo zunajzakonsko partnerico, ovadila zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja. 

Moški je v soboto, 12. aprila, v večernih urah v stanovanju, iz katerega naj bi se tisti dan odselil, pričakal partnerico. Ko je ta videla, da je njen partner v stanovanju, je poklicala 44-letnega prijatelja in ga prosila za pomoč. Kmalu za tem je 49-letnik s kuhinjskim nožem partnerico trikrat zabodel v hrbet. 44-letni prijatelj, ki je v stanovanje vstopil kmalu po dogodku, je o dejanju obvestil policijo in reševalce, ki so poškodovani nudili prvo pomoč in jo odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostala na zdravljenju. 

Osumljenemu so policisti takoj po dogodku odvzeli prostost in ga pridržali. "Včeraj so ga s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja po 115. členu Kazenskega zakonika 1B v povezavi s 34. členom Kazenskega zakonika B privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil sodno pridržanje," so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Februarja ona zabodla njega

Policisti so omenjeni zunajzakonski par obravnavali tudi 14. februarja letos, ko sta se huje sprla. Prepir je prerasel v pretepanje, pri čemer je takrat 36-letna Slovenjgradčanka, ki se je branila pred napadalcem, partnerja z nožem zabodla v trebuh. Žensko so celjski kriminalisti takrat ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja na mah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.