Ovadili mlade roparje pošte in bencinske postaje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ljubljanski policisti so kazensko ovadili tri mlade, osumljene ropa in velike tatvine. Vlomili naj bi v prodajalno bencinskega servisa v okolici Ljubljane in izvršili rop pošte v Mengšu.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti in kriminalisti so zoper tri osebe (stare med 20 in 22 let) podali kazensko ovadbo. Ugotovili so, da so osumljeni 15. marca vlomili v prodajalno bencinskega servisa v okolici Ljubljane in 1. aprila izvršili rop pošte v Mengšu.

Ugotovili so, da so se osumljeni okoli 2. ure pripeljali v bližino bencinskega servisa ter se nato peš napotili na kraj dogodka. V prostore prodajalne so poskušali vstopiti tako, da so razbili steklo okna pisarne. Pri tem so sprožili alarmno napravo, zaradi česar so s kraja dogodka pobegnili.
V drugem primeru so se 1. aprila okoli 13. ure pripeljali v bližino pošte, od koder je 21-letnik nato sam peš odšel do pošte. V času, ko v prostoru ni bilo strank, je 21-letnik (ki se je zamaskiral s kapo z izrezom za oči) vstopil v prostor in od zaposlenih z grožnjo, ki jo je podkrepil s pištolo, zahteval gotovino. Zaposleni so mu gotovino tudi izročili, 21-letnik pa je po dejanju s kraja dogodka odšel do vozila, od koder so se vsi trije odpeljali neznano kam. Odtujili so za okoli 2000 evrov gotovine. Vse tri osumljene so konec tedna tudi prijeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.