Ovčar v obraz ugriznil moškega

Ravne na Koroškem. Kavkaški ovčar je v obraz ugriznil moškega in ga huje telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Včeraj si zakonca z Raven na Koroškem med sprehajanjem in nabiranjem regrata zagotovo nista mislila, da se bo prijetno dopoldne končalo s hudo poškodbo.

Na sprehodu sta imela s seboj na povodcu tudi psičko pasme hrt. Srečala sta 44-letnega sokrajana, ki je imel s seboj psa pasme kavkaški ovčar. Pes, ki ni bil na povodcu, je takoj stekel k psički in jo napadel.

Ugriz v roko, obraz in usta
58-letni lastnik psičke jo je želel zavarovati in jo vzel v naročje, takrat pa je kavkaški ovčar skočil nanj in ga pri tem ugriznil v roko, obraz in usta. Ker je pes moškega huje poškodoval, so ga po nujni zdravniški oskrbi v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. Zelo poškodovana je bila tudi psička, ki ji je bila nujna veterinarska pomoč zagotovljena v veterinarski ambulanti.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so o ugrizu psa obvestili dežurno preiskovalno sodnico, dežurno državno tožilko iz Slovenj Gradca in dežurno inšpektorico Vursa iz Ljubljane. Zoper 44-letnega lastnika kavkaškega ovčarja bodo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti iz malomarnosti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.