Oživljanje ni bilo uspešno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Delovna nesreča je zahtevala človeško življenje.
Oglej si celoten članek

Pri žaganju lesa v bližini Kočevja je včeraj popoldne prišlo do delovne nesreče, v kateri je umrl 68-letni moški.

Kot so v preiskavi ugotovili policisti, je 68-letnik pri 62-letnemu znancu žagal drva s cirkularno žago, pri tem pa naj bi eno od polen odneslo v njegova prsa, nakar se je zgrudil.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so ponesrečencu takoj nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, ki so nato nadaljevali z oživljanjem, ki pa ni bilo uspešno.

Za pokojnika so pristojni odredili obdukcijo, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Dogodek po doslej znanih ugotovitvah nima znakov kaznivega dejanja.

Tragično Domači so ga našli mrtvega

Popravljal je ... Nesrečna smrt 30-letnika

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.