Slovenija > Črna kronika
5875 ogledov

Domači so ga našli mrtvega

Vinograd Profimedias
Svojci so ga iskali. Ko so ga našli, ni več kazal znakov življenja.

V delovni nesreči v vinogradu v bližini vasi Brje na Ajdovskem je sinoči umrl 70-letni domačin. V popoldanskem času je šel škropit trte in ker ga zvečer ni bilo še domov, so ga začeli iskati svojci. Našli so ga pod prevrnjenim traktorjem in ob tem ni več kazal znakov življenja.

Nesreča naj bi se po prvih ugotovitvah policije zgodila v poznih popoldanskih urah, ko je 70-letnik predvidoma pri obračanju zapeljal preveč levo na brežino. Traktor se je pri tem prevrnil na desno stran in pod seboj pokopal vinogradnika, je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Po besedah Božnika traktor ni bil opremljen z varnostnim lokom.

Policija je o dogodku obvestila pristojno državno tožilstvo in preiskovalnega sodnika. Za pokojnika je bila odrejena sanitarna obdukcija.

Zemeljski plaz na pobočju Marka nad Šempetrom pri Gorici Pogojni kazni Slovenija Smrt delavca; naročnik želel čim hitreje in poceni

Včeraj so bili sicer novogoriški policisti obveščeni še o eni delovni nesreči, ki se zgodila dan prej na območju naselja Reka na Idrijskem. Pri delu v gozdu si je poškodoval nogo 31-letni državljan Kosova, ki se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru.

Policija o obeh delovnih nesrečah zbira še dodatna obvestila.

ladjedelnica Huda nesreča Svet Na 19-letnika padel 700 kg težak blok

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Lavdan 17:51 11.julij 2018.

    Traktorjev brez kabine sploh ne bi smeli prodajati.

Sorodne novice