Padalec zasilno pristal na strehi bloka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Padalec je prišel v vrtinec in ni mu ostalo drugega, kot da je zasilno pristal.
Oglej si celoten članek

Padalec je v soboto okoli 16. ure vzletel s Kala. Ko je priletel v Hrastnik, zaradi močnega severovzhodnega vetra ni mogel pristati na Brnici. Poskušal je pristati na stadionu v Hrastniku, a se je zapletlo.

Prišel je v močen rotor (vrtinec), zaradi česar je izgubil veliko višine in je zasilno pristal na strehi stanovanjskega bloka. Pri tem je poškodoval približno 2 kvadratna metra strešnikov.

Padalec se k sreči pri pristanku ni telesno poškodoval. Škodo na strehi so ocenili na približno 300 evrov.

Na kraju so posredovali gasilci, ki so rešili padalca in začasno sanirali poškodovano streho. Posredovati so morali tudi delavci elektro podjetja, saj se je padalo zapletlo v električne kable.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.