Slovenija
2334 ogledov

Filmsko: V Logu se je padalec s padalom zapletel v električni vod na strehi hiše

padalo tandem
Na pomoč so morali poklicati delavca elektra.

V soboto popoldan se je na Logu v občini Hrastnik zgodila nenavadna nesreča, ki jo po navadi vidimo le v filmih. Padalec je zasilno pristal na strehi večstanovanjskega objekta, pri čemer se je padalo zapletlo v električni vod. Gasilci PGE Trbovlje in PGD Hrastnik so s pomočjo avto lestve padalo odstranili. Na kraju je bila prisotna policija in dežurni elektro podjetja. Nenavaden dogodek je imel srečen konec, saj poškodovanih ni bilo.

V Centru za zaščito in reševanje so imeli ponoči zelo mirno delo, saj gasilci in reševalci skoraj niso imeli posredovanj, kar je redkost za noč iz sobote na nedeljo. 

Ponoči je v ulici Pot v gaj v Novem mestu gorela bivalna lesena baraka, ki je povsem pogorela, v nedeljo zjutraj pa je na Avšičevi cesti v Ljubljani voznica z osebnim vozilom trčila v drog javne razsvetljave in prevrnjena na bok obstala ob cestišču. Reševalci so oskrbeli poškodovano voznico in jo prepeljali v UKC Ljubljana. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.